Schrijf je nu in voor Duinveld!

19 Oktober 2020
De afgelopen tijd hebben we veel berichten ontvangen van geïnteresseerden over de start verkoop van Duinparc. We hebben goed nieuws! De start van de verkoop van het eerste deelproject, de 25 grondgebonden woningen van Duinveld, is nu echt aanstaande. In deze nieuwsbrief informeren we je over wat er de komende tijd gaat gebeuren en hoe je op de hoogte blijft.

START VERKOOP DUINVELD

Duinveld, het eerste deelproject van DuinParc, gaat eind november dit jaar in verkoop. Vanaf vandaag kun je de woningen bekijken via de woningzoeker op onze website. Hierin vind je gegevens over de woningen, oppervlaktes, impressies en de prijsrange. Ook kun je alvast jouw voorkeur doorgeven voor een woning in het project.

OPNIEUW INSCHRIJVEN

Heb je je voor augustus 2020 ingeschreven, dan is het belangrijk om je weer opnieuw in te schrijven. Alleen na deze inschrijving word je op de hoogte gehouden via de aankomende nieuwsbrieven over de verdere ontwikkelingen van DuinParc. Schrijf je via ons contactformulier opnieuw in.

PARCVELD

Achter de schermen zijn we de verkoop aan het voorbereiden van de woningen van Parcveld, het tweede deelproject van Duinparc. De verkoop van het eerste appartementengebouw zal naar verwachting begin 2021 van start gaan.