Alles binnen handbereik

DuinParc is een nieuwbouwproject aan de noordrand van Zoetermeer in de wijk Oosterheem. Deze wijk heeft veel voorzieningen, zoals een eigen winkelcentrum met verschillende supermarkten en andere winkels, een gezondheidscentrum en verschillende gastvrije horecagelegenheden. Ook het Stadshart in het centrum van Zoetermeer is voor de bewoners van Oosterheem gemakkelijk bereikbaar en heeft een zeer uitgebreid winkel- en horeca-aanbod. De wijk telt vele sportvoorzieningen en ook het basisonderwijs is royaal vertegenwoordigd. Scholen voor voortgezet onderwijs zijn er volop in de andere wijken van Zoetermeer.

Het gouden randje van Oosterheem

Uitstekend bereikbaar

DuinParc ligt centraal in de Randstad en is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Randstadrail lijn 4 verbindt NS-station Lansingerland-Zoetermeer met het centrum van Zoetermeer en hartje Den Haag. De halte ‘Oosterheem’ is op loopafstand van DuinParc.

Unieke groenbeleving

DuinParc ligt op de grens van stad, bos en polder en wordt omringd door natuur. Deze plek is qua uitstraling niet alleen het gouden randje van Oosterheem, maar ook de groene zoom. Het aangrenzende natuur- en recreatiegebied Bentwoud, waar ook de Golfbaan Bentwoud gelegen is, biedt volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te picknicken. Of je wandelt even naar de gezellige stadsboerderij De Weidemolen, direct om de hoek.