Gelukkig nieuwjaar!

6 Januari 2020
Tussenwoning
Aan het begin van dit nieuwe jaar geven wij je graag een update over het project DuinParc in Zoetermeer. Afgelopen maanden zijn in overleg met de gemeente en een team van experts verdere stappen gemaakt in de ontwikkeling van DuinParc. Er zijn naar aanleiding van de ingezonden vragen en opmerkingen op het eerder gepresenteerde ontwerp verbeteringen in het plan aangebracht.

Parcveld

De eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen in Parcveld zijn verbeterd. Aan de rand van Parcveld, dat grenst aan het altijd groene recreatiegebied Bentwoud, worden nu naast een appartementsgebouw enkel twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd in twee verschillende grootten. Hiermee komen de geplande rijwoningen aan de noordzijde van Parcveld te vervallen. Deze aanpassing in het ontwerp biedt niet alleen ruimere woningen, maar de aangepaste kleurstelling sluit ook beter aan bij de rest van het project. De rijwoningen in Parcveld zijn dus verminderd en de twee-onder-een kapwoningen vermeerderd. Het totale aantal woningen in veld 1 is gelijk gebleven. De plattegronden van de appartementen zijn geoptimaliseerd. Dit heeft geresulteerd in een verbeterde indeling en een nieuwe uitstraling zoals te zien is op de bijgevoegde nieuwe beelden.

Duinveld

De woningen in Duinveld behouden de strand look, nieuwe beelden zijn op de website te zien. Duinveld zal nu naast rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen, ook twee vrijstaande woningen krijgen met beide een groot perceel aan het water. De breedte van de twee-onder-een-kapwoningen van Parcveld en Duinveld variëren van elkaar, zo is er voor ieder wat wils.

Voorlopig Ontwerp

Er wordt nog druk gewerkt aan de ontwerpen van de gevels om uiteindelijk tot een Voorlopig Ontwerp te komen. Vooralsnog kunnen er dan ook geen rechten worden ontleend aan de beelden in deze nieuwsbrief en op de website. In de komende periode kunnen er nog uitgangspunten wijzigen aan het ontwerp.

Start verkoop

Wij krijgen veel vragen over de planning. Wij streven ernaar om in het tweede kwartaal van 2020 met een eerste fase in verkoop te kunnen gaan.